Despre noi

Cu o experienta vasta in domeniu, venim in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse de cofetarie fabricate din ingrediente naturale.
Inca de la inceput, calitatea produselor a reprezentat o prioritate pentru noi, reflectata in alegerea riguroasa a ingredientelor si personalului, respectand – totodata – si normele europene in vigoare.

Creatorii de imagini dulci” va prezinta o oferta generoasa de produse traditionale, clasice si moderne din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri (inclusiv de post), cozonac, torturi aniversare, torturi de mireasa personalizate la comanda.

Evenimentele mondene (nunti, botezuri, etc.), aniversari, precum si lansari de noi produse ale diferitelor firme, pot beneficia de experienta echipei magic Cake.
Pentru echipa noastra tortul a capatat o cu totul alta infatisare, fiind acoperit cu diverse imagini din jeleu, avand dimensiuni si culori dintre cele mai diferite si nu in ultimul rand, aceste imagini pot lua forma unor personaje de desene animate indragite de copii sau pot sugera pasiunile sarbatoritului.
Colaboratoare a prestigioasei firme “Photo Cake”, marca inregistrata in Romania, firma noastra a adus o noutate in peisajul clasicelor torturi, promovand pentru prima data pe plan local torturile foto.

De la fotografii ale sarbatoritilor, ale vedetelor preferate si sigle de firma, pana la trucaje si imagini prelucrate, torturile Magic Photo Cake uimesc clientii, indemnandu-i la idei traznite.
Tortul miresei este in prezent un mare punct de atractie in decorul unei nunti, considerat de toata lumea ca fiind momentul culminant al acestui eveniment, fiind – totodata – simbolul unei noi iubiri.

Comandati tortul care vi se potriveste mai bine, acesta fiind privit ca o reflexie a stilului si bunului gust.
Pentru aceasta, colectivul Magic Cake, un colectiv tanar, dinamic si receptiv la nou, va sta la dispozitie cu o diversitate de modele de torturi si prajituri create special pentru momente de neuitat.
Astfel, prajiturile “Magic Cake” se disting prin originalitate, gust deosebit si mai ales prin istetimea cu care cofetarii nostrii combina diversele ingrediente gustoase, pentru a ajunge la formulele MAGICE.
Cofetaria Magic Cake va invita sa-i treceti pragul, oferindu-va servicii de calitate intr-un ambient deosebit, precum si delicioasele produse de cofetarie ce vor depasi exigentele dumneavoastra.

ATENTIE! Dupe ce veti incerca o singura data produsele “Magic Cake”, exista riscul de a deveni dependenti de ele, fapt pentru care noi, Magic Cake va asteptam sa ne treceti pragul, pentru a va indeplini cele mai frumoase visuri in materie de produse de cofetarie. Asadar, daca doriti sa provocati o reala surpriza copiilor, parintilor, prietenilor si invitatilor, apelati la ingeniozitatea laboratorului Magic Cake.

Cu deosebit respect,
Cea mai dulce echipa
Magic Cake